Tuffaste gruppen i fotbolls VM

Fotbolls VM i Brasilien står för dörren och för den som älskar betting är det hög tid att göra research. Vi vet vilka lag som kommer drabba samman i gruppspelet och vi har också möjlighet att förutspå vilka som kommer mötas i åttondelsfinalen. Favoriterna Brasilien har hamnat i en lätt grupp med Mexiko, Kamerun och Kroatien och förväntas gå vidare utan problem. Väl framme i åttondelsfinalen kan det dock bli tuffare. Vinnaren i Brasiliens grupp A kommer nämligen att stöta på tvåan från grupp B. Denna grupp innehåller bland annat förra VM:s finalister, Holland och Spanien. För den som redan nu vill lägga ett spel på vem som vinner årets fotbolls VM, kan alltså Holland, Spanien och Brasilien vara mer osäkra val än vad oddsen tyder på.

fotbolls vm logo

Dödens grupp i fotbolls VM

Under varje mästerskap brukar en grupp benämnas ”dödens grupp”, eftersom den innehåller flera riktigt bra lag. Detta fotbolls VM är många överens om att dödens grupp är D, med Uruguay, Italien, England och Costa Rica. Uruguay tog sig hela vägen till semifinal förra gången och är definitivt inte chanslösa mot de europeiska giganterna. Costa Rica kommer att få det svårt, men har å andra sidan allt att vinna och inget att förlora. Även grupp G är en mycket tuff grupp och innehåller två av favoriterna, Portugal och Tyskland. Dessutom hittar vi även Afrikas bästa lag, Ghana, i denna grupp, samt uppstickaren USA. Läs mer om lagen i årets mästerskap på Fotbolls korren.

 

Om man inte vill spela på vem som vinner hela fotbolls VM så finns det också mycket annat att spela på. Många kommer att lägga spel med sin mobiltelefon under detta VM och det kommer finnas många chanser till spännande livebetting. Om man är mer intresserad av individuella spelare än lagen i stort så går det givetvis också att spela på målgörare. Brasiliens Neymar och Argentinas Lionel Messi hör till de som är favorittippade för att göra flest mål i detta fotbolls VM. Utöver dessa så hittar vi också storspelare som Ronaldo, Suarez, Van Persie eller varför inte Englands Wayne Rooney? I fotbolls VM är det alltid någon som skräller och någon som floppar. För den som lyckats träffa rätt finns det stora möjligheter till jackpot. I vilket fall som helst kommer VM i Brasilien att bli årets höjdpunkt för bettingälskare och fotbollsfans.